Firma Events/TesmBuilding/Busture

Firmaer og Foreninger

Thomas og Katherine vil også gerne byde indenfor til foreninger og firmaer i deres spændende kulturhus og kunstnerehjem. Vi kan tilbyde heldagsarrangementer med spisning, kunst, bar og entertainment i unikke, hyggelige og personlige omgivelser. Ring tlf.  2142 0006 for at høre mere.

Bustur

Planlæg en spændende dag på Harbæksgaard sammen med Thomas og Katherine. Vi hører gerne fra rejsebureauer. Ring og hør om vores ideer. Tlf.  2142 0006

Læs om vores kommende bustur her

Kreativ TeamBuilding

Der tilbydes en heldags intens kursus i et spændende kunstnerhjem til max 20 personer. Lær om farver, farvenbetydning og om hvordan man kan bedre indrette med mere kunst i arbejdsmiljø.  Prisen er 2.000kr,- per person. Dette inkluderer: undervisning af Katherine Scrivens Eje, al materiale, velkomstdrink, frokost, vin/øl/kaffe/te, lagkage, snacks og indslag af Thomas Eje. Denne aktivitet er specielt god til dem der gerne vil lære hinanden (og sig selv) bedre at kende, udfordres kreativt og arbejde som et hold på en ny og anderledes måde. Ring til. 2142 0006 for at høre mere.