Kunst og Koncert på Kronborg Slot

Great Dane Tours præsenterer:

Thomas Eje & Katherine Scrivens på Kronborg Slot d.17.04.2021 kl.19.30

Det er med stolthed vi præsenterer årets nok mest spektakulære oplevelse. Intimkoncert med Thomas Eje samt unik kunstudstilling med kunstnerparret Katherine Scrivens Eje & Thomas Eje. Oplev Thomas Eje i hans sædvanlige gennemmusikalske, forførende og humoristiske one man show. Både før og efter koncerten præsenterer Katherine og Thomas personligt deres egen unikke kunst og malerier i Dansesalen på det 600 år gamle Slot.

KØB BILLET

Her har konger og dronninger festet, danset og skålet gennem århundreder – Nu er det din tur. Mærk stemningen og historiens vingesus, mens Katherine og Thomas byder velkommen med bobler i disse historiske og smukke rammer. Katherine Scrivens Eje har en lang og flot anmelderost karriere bag sig som kunstner, med både keramik, smykker og fantastiske malerier. Blandt andet portrætter af Hendes Majestæt Dronning Margrethe og HKH Kronprinsesse Mary. Malerierne hænger på hhv. Gråsten Slot og Amalienborg Slot.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s